Boseln 2022

Gelukkig kunnen we na de corona weer allerlei activiteiten organiseren. Voor de duidelijkheid, deze zijn voor alle leden, donateurs en sponsoren toegankelijk.

Om elkaar ook eens op een andere manier bezig te zien, zijn we deze keer gaan boseln, oftewel klootschieten. Een 14 tal leden waren afgelopen zaterdag om 13.30 uur paraat. Na ontvangst met een kopje koffie en een plakje cake, zijn we in twee groepen vertrokken naar het parcours. Een kruiwagen vol benodigdheden voor de inwendige mens werd meegenomen.

Met zo’n “kloot” schieten gaat niet iedereen geweldig af, schoten in de berm, tegen een boom kwamen regelmatig voor en dat verhoogd het onderlinge spelplezier , veel leedvermaak , maar er waren gelukkig ook een aantal bedreven schieters aanwezig.

Onderweg werd een stop ingelast om het vochtgehalte in peil te brengen om daarna rap de strijd te vervolgen. Na ongeveer 2 uur schieten werd de finish bereikt en kon de winnaar bekend worden gemaakt. Met duidelijke cijfers werd team de overwinnaar.

Terug in de kantine genoten we van de heerlijke hapjes en soep van Netty en Ria en van enkele alcoholische/non-alcoholische versnaperingen.

Al met al een hele gezellige middag die een vervolg krijgt in de vorm van een fietstocht.

Wie daar belangstelling voor heeft kan zich alvast opgeven.

Met vriendelijke groet, de activiteiten commissie.