Nieuwe scorebordenVerheugd kunnen  we jullie mededelen dat we vanaf nu de beschikking hebben over twee gloednieuwe scoreborden. Onze oude scoreborden waren eigenlijk al een paar jaar toe aan vervanging. Maar ja een aantal nieuwe kopen doe je niet zomaar. Zelf maken leek eerst een optie, maar na wat experimenteren werd dat idee afgewezen en leek het alweer niet mogelijk de oude te vervangen.

Onverwacht meldde Henk Arends zich bij ons en zei dat hij en zijn vrouw een bedrag van € 300,00 beschikbaar stellen. Daarop heeft het bestuur besloten over te gaan met de aanschaf van 2 borden. Inmiddels heeft zich een tweede sponsor gemeld, deze stelt € 200,00 beschikbaar. De eigen bijdrage voor de club zal ongeveer € 150,00 zijn.

Inmiddels zijn de borden geplaatst en is een systeem bedacht om de borden netjes op te hangen. De borden zullen worden opgehangen in de gang.

Het bestuur.

de spelregels:

Alle leden mogen gebruik maken van de borden, want zij hebben de juiste sleutels in bruikleen. We gaan ervan uit dat dit met de nodige voorzichtigheid zal worden gedaan. Na gebruik de borden weer op de juiste plaats ophangen.