Bedankt vrijwilligers

Vandaag weer een moment om stil te staan bij de vrijwilligers die veel voor onze club doen. Deze keer wil ik graag aandacht voor een echtpaar.
Jaren geleden kwam ik met een tennisracket onder mijn arm voor het eerst het tennispark oplopen. De eerste die mij begroette was de destijds voorzitter van onze mooie club. Een kopje koffie en voordat ik het wist was ik gekoppeld aan tevens nieuweling Bert Buigel en deden we mee aan het clubkampioenschap. De vanzelfsprekendheid straalde er van af. Dit was mijn eerste kennismaking met het echtpaar.

Meestal is het zo bij een echtpaar dat 1 van beide actief betrokken is maar dat geldt niet voor dit echtpaar. Waar de 1 o.a. voorzitter (de lijst van functies en activiteiten is te lang om hier op te noemen 😉 ) is geweest is de ander jarenlang actief geweest met het organiseren van o.a. de clubkampioenschapen.
Als er wat moet gebeuren op de club zijn ze, zover mogelijk, altijd samen aanwezig. Toen de huidige voorzitter vorig jaar de hoop uitsprak dat er vanuit de leden initiatief zou komen om een en ander op te pakken was op de avond zelf al de eerste aanzet voor een activiteitencommissie gezet. Mede door dit echtpaar hebben we maandelijks kunnen genieten van een activiteit waarbij het samenzijn het belangrijkste is. Een absolute meerwaarde voor iedere club.
Dit samenzijn missen we nu natuurlijk als club maar hopelijk gaan we in het 2e helft van dit jaar hier langzaam weer van genieten (sprak ik hoopvol uit).
Ik denk dat ik namens alle leden spreek als ik hierbij mijn speciale dank uitspreek.

Menno en Netty Veld … Bedankt!