Bedankt vrijwilligers

Vandaag weer een moment om stil te staan bij de vrijwilligers die veel voor onze club doen. Deze keer wil ik graag aandacht voor 2 vrijwilligers.
Elk jaar wordt er medio Augustus het 50+ toernooi georganiseerd. Elk jaar weer een groot succes. Jarenlang werd dit door de oudste van de 2 vrijwilligers georganiseerd. Na het toernooi van 2017 maakte hij bekend het stokje over te dragen aan de jongste van vandaag.
Waar menig toernooi moeite heeft met de hoeveelheid deelnemers is dit toernooi altijd vol en hebben we nog mensen op de reservelijst. Beide vrijwilligers lieten/laten zich ook altijd zien op andere toernooien en dit werpt zijn vruchten af.
Voor beide heren geldt dat ze gedurende het toernooi veel steun hebben van hun partners dat mogen we natuurlijk niet vergeten.
Naast het organiseren van het toernooi zijn beide heren ook jarenlang actief geweest op en vooral ook naast de banen. We hopen hier als club nog jaren van te mogen genieten.
Ik denk dat ik namens alle leden spreek als ik hierbij mijn speciale dank uitspreek!

Jacob Wolthek en Henk Arends … Bedankt!