Bedankt Vrijwilligers

Vandaag weer een moment om stil te staan bij de vrijwilligers die veel voor onze club doen.
“Import” is altijd even wennen zeggen ze … daarmee komt dat in tegenstelling tot de vorige vrijwilligers de volgende persoon wel aanwezig is 🙂
Waar over het algemeen mensen een belangrijke mening nog wel eens willen verpakken is dit bij de persoon van vandaag zeker niet het geval.
Het begeleiden van de jeugd, en deze jeugd warm maken voor de tennissport, was jarenlang zijn passie. Het heeft ons als club jarenlang heel veel gebracht. Waar sommige ouders bij bepaalde uitspraken even dachten “wat zegt hij nou tegen de kinderen” waren het de kinderen zelf die met hem wegliepen.
Deze Haagse recht voor zijn raap insteek heeft ons als club geen windeieren gelegd.
Naast de jeugd organiseert hij al jaren het “Fontana” (inmiddels het Thermen) toernooi. Net als bij de jeugd heeft hij een recht door zee benadering en ondanks wat opgetrokken wenkbrauwen is het wel duidelijk dat zijn ongeremde enthousiasme het toernooi al jarenlang tot een succes maakt.
Ook is hij 1 van de drijvende krachten als het aankomt op het onderhoud en (ver)bouw klussen. Hoe groter de klus des te enthousiaster hij wordt.
Sinds een aantal jaren zit hij niet meer in het bestuur toch staat hij ons nog steeds bij met het “regelen” van subsidies die ons als club nog steeds verder helpen.
Ik denk dat ik namens alle leden spreek als ik hierbij mijn speciale dank uitspreek:

Theo Dresme … Bedankt!