Bedankt Vrijwilligers

Vandaag weer een moment om stil te staan bij de vrijwilligers die veel voor onze club doen. Ook voor de vrijwilliger van vandaag geldt dat er veel werk buiten het zicht van de leden plaats vindt. En toch waren er na vorige week verschillende leden die vroegen of de vrijwilliger van vandaag de volgende was.
Het beheer van de kantine is 1 van de taken die bij haar in beheer is. Als bestuur hebben we hier geen omkijken naar. Ze doet niet alleen de inkopen maar is zelf verantwoordelijk voor de voorraad van warme “versnaperingen”. Deze worden namelijk niet kant en klaar ingekocht maar worden door haar zelf, naar eigen recept, klaar gemaakt. Je kunt als kleine club een volle kaart aanbieden maar ze weet piekfijn aan te voelen waar behoefte aan is. Hoogtepunten op de kaart zijn de zelf gemaakte groentesoep bij grotere activiteiten en de ballen gehakt die door menigeen al naar haar vernoemd zijn.
Ook is onze vrijwilligster van vandaag sterk betrokken bij het organiseren van activiteiten. Zo heeft ze de afgelopen jaren meerdere keren een spel georganiseerd waarin we in groepjes op zoek gaan naar spreekwoorden, gezegden en wetenswaardigheden. De voorbereidingen hiervoor lopen het hele jaar door. Af en toe schiet er weer eens iets te binnen en wordt er een vraag samengesteld voor de volgende keer.
Naast alle activiteiten is ze ook iemand die duidelijk, in ieder geval aan mij 😉 , haar mening geeft maar altijd in belang van de club.
Ik denk dat ik namens alle leden spreek als ik hierbij mijn speciale dank uitspreek:

Bedankt Ria Wesselink!