“Fontana”-toernooi: Het weekend is begonnen!

Afgelopen donderdag zijn we begonnen met ons “Fontana”-toernooi. Voor het eerst gesponsord door Thermen Bad Nieuweschans. We hopen natuurlijk de traditie door te zetten maar daar hebben we alle vertrouwen in!

Met het oog op de voorspelde warme dagen en in sommige poules een ietwat ongelukkig aantal dubbels was het verstandig om een aantal wedstrijden op de donderdag en vrijdag te gaan spelen. Vandaag gaan we verder met de heren en dames dubbels. Aan het eind van de middag weten wie dit jaar met de mooie prijzen er vandoor gaan.

Op zondag gaan we verder met de gemengd dubbels. Op beide dagen beginnen de wedstrijden om 09:00 uur. Een zonnetje erbij niets weerhoud je ervan om even langs te komen en, onder genot van een hapje (Thermen soep, de gehaktballen van Ria en overheerlijk tosti’s) een drankje, de helden van de dag aan te moedigen. Iedereen is van harte welkom op ons mooie park!