Open dag LTC de Kanonniers een succes!

Het was een spannende dag voor LTC de Kanonniers. Veel voorbereidingen leken op dinsdagavond, kijkende naar de voorspellingen, in het water te vallen. Buienradar was rood en donkergekleurd voor de volgende dag. Nu heeft buienradar een dag van tevoren wel vaker ongelijk dus vol goede moed begonnen een aantal leden van de club om 09:00 uur aan het aankleden van het park. Dat een open dag in Bad Nieuweschans leeft bleek bleek om 06:00 in de morgen al met een berichtje vanuit Griekenland van BNS Nieuws. Naast onze eigen inbreng heeft tennisschool ITP samen met Yonex ook een belangrijke rol op de dag. Ronny Lammers had alle tennissers die op woensdag les hebben in Winschoten gevraagd vandaag naar Bad Nieuweschans te komen. Een mooie manier voor de bezoekers om een indruk te krijgen van tennislessen. Michel Lakerveld van Yonex had een stelling bij zich met verschillende rackets meegenomen. Ik heb veel positieve geluiden gehoord van spelers die de rackets hebben uitgeprobeerd. Dat de samenwerking met de voetbal goed in ontwikkeling is bleek uit het feit dat we de muziekinstallatie hebben mogen lenen. De muziek zorgde voor een nog mooiere sfeer. Erg blij waren we verder met de springkussen van sponsor COOP Bad Nieuweschans Stuut. Bedankt Bert!

De voorbereidingen

De eerste bezoekers waren al ver voor de officiële start aanwezig en gingen meteen met leenrackets de baan op. Het ballenkanon zorgde er vanaf 15:00 uur op alle banen getennist werd. Hier doe je het als club voor!Begin van de avond kwam dan toch nog wat regen. Niet heel veel dus we hebben ook ’s avonds nog gewoon kunnen tennissen. Onder het genot van een hapje en een drankje werd de dag nog even doorgenomen en werd door de aanwezigen nog samen naar de wedstrijd Ajax-Spurs gekeken.

Hierbij wil ik iedereen bedanken die heeft meegewerkt aan deze mooie dag!