Geen kampioenen …. maar is dat erg?

Het gemengde team trad vanmorgen in Groningen tegen Starkenborgh aan in Groningen. Ons team wilde graag in een bepaalde volgorde spelen aangezien Amaya een belangrijke intake had op de universiteit in Groningen. De tegenstander wilde hierin niet meewerken en hiermee was de toon van de dag wel gezet. Waar in elke wedstrijd het sportieve bovenaan stond was nu het kampioenschap het belangrijkste voor Starkenborgh. Het slechte weer (regen) en het kunstgras was vervolgens niet bepaald in het voordeel van ons team. In een niet bepaald “goede sfeer” was het team kansloos en verloor het het met 4-1. Een promotie naar de 1e klasse was eigenlijk niet gewenst dus de nederlaag werd, ondanks dat je graag wilt winnen, enigszins gelaten geaccepteerd.
Ook de heren waren zoals verwacht eigenlijk niet in staat om het kampioenschap binnen te halen. De 4-1 overwinning was genoeg om gezamenlijk met Odivia uit Blijham op de eerste plaats te eindigen. Door het onderlinge resultaat zijn onze vrienden uit Blijham kampioen. Namens de LTC de Kanonniers: Gefeliciteerd! De tegenstander uit Assen kon eigenlijk niet geloven dat het herenteam geen kampioen is geworden. Eerlijk gezegd wij ook niet. Met Marcel en Dick als de beste spelers (op basis van de statistieken van de knltb) uit de competitie had er natuurlijk veel meer ingezeten. Maar eerlijk gezegd is een promotie ook niet echt wenselijk. Verre uitwedstrijden in Friesland, Drenthe en Overijssel zit eigenlijk niemand te wachten.
Het herenteam sloot na een lange middag/avond af met een 2-4 nederlaag in Tjuchem. Er had veel meer ingezeten.

De resultaten zijn over het algemeen weer zeer positief. Waar een kleine club groot en trots op kan zijn!!