Programma laatste competitie dag

Morgen (2 juni 2018) is het de laatste dag van de KNLTB voorjaarscompetitie.
Helaas spelen net als afgelopen week al onze teams weer een uitwedstrijd.
Waar gisteren nog om lijfsbehoud werd geknokt speelt het gemengde team morgen een kampioenswedstrijd vanaf 09:30 uur tegen Starkenborgh. Met evenveel punten staan ze gezamenlijk bovenaan.
Ook het herendubbel kan morgen in Assen vanaf 14:00 uur tegen Hertenkamp nog kampioen worden. Men is echter wel compleet afhankelijk van onze vrienden uit Blijham. Zij staan namelijk met 2 punten voor en hebben zodoende aan 3 punten genoeg om kampioen te worden.
Mochten ze geen kampioen worden dan denk ik dat ze nog wel even stiekem zullen terugdenken aan het niet geclaimde punt in Scheemda en de opgegeven wedstrijd in Aduard afgelopen week. De competitie is sowieso al geslaagd aangezien we tot nu toe alleen maar leuke tegenstanders hebben getroffen!
Het herenteam speelt ten slotte hun laatste wedstrijd vanaf 14:00 uur in Tjuchem.

Mochten jullie in de buurt zijn kom dan vooral even langs om de Kanonniers te ondersteunen!