OGTB Kampioenschappen

Vandaag is er gespeeld om het OGTB-kampioenschap in Siddeburen.
Het team van LTC de Kanonniers (Emile, Erna, Marcel en Miranda) waren 1 van de kanshebbers.
In de voorronde werd er gespeeld tegen Siddeburen 6 en deze wedstrijd werd ondanks een valse start van de heren vrij makkelijk gewonnen (6-2). Hiermee plaatste ze zich voor de finaleronde.
In de finaleronde waren wederom Siddeburen en Odivia Blijham de tegenstanders.
Er werd begonnen met de Heren- en damesdubbels tegen beide tegenstanders. Mooie wedstrijden en toch enigszins onverwacht werden deze wedstrijden allemaal gewonnen. Een uitstekende uitgangspositie dus.
De gemengde dubbels gingen een stuk moeizamer. Winst voor Emile en Miranda en verlies voor Marcel en Erna. Na het verlies van Miranda en Emile in hun laatste wedstrijd spande het er om. Marcel en Erna moesten minimaal gelijk spelen in hun laatste wedstrijd tegen Odivia.
Het was een gelijk opgaande wedstrijd waarbij Marcel en Erna continu op voorsprong stonden. Het ging zo op het eind van de speeldag allemaal niet meer zo makkelijk maar ze wisten de beslissende overwinning over de streep te trekken: KAMPIOEN!!!

Het was vandaag sowieso een speciale wedstrijd. Het was namelijk de laatste wedstrijd voor Emile en Erna voor onze club. Ze zijn inmiddels verhuisd naar het midden des lands. Een groot gemis voor onze club aangezien ze beide zeer actief waren binnen de club.
Erna nam vorig jaar al afscheid als bestuurslid en Emile heeft tot zijn vertrek als secretaris veel werk verricht voor onze club. Namens de vereniging heeft Marcel als dank voor al zijn inzet Emile nog even een aardigheidje overhandigd.

Namens de gehele club: Bedankt Emile en Erna!