Succesvolle week voor Rachelle Smook in Muntendam

Afgelopen week speelde Rachelle het TCM open toernooi in Muntendam. In 3 categorieën deed ze mee, DE 7, DE 5 en DD 6.

Maandag klonk voor haar het startschot in de DE 7. Haar eerste poulewedstrijd won ze met 6-1 6-0. Haar tweede partij won ze met 6-3 6-0. Vandaag speelde ze de finale, deze won ze met 6-3 6-1.

Woensdag mocht ze haar eerste partij spelen in de DE 5. Ze moest tegen clubgenote Ashley. De dames kennen elkaar, hebben een poosje samen getraind maar een wedstrijd tegen elkaar is al lang geleden.
Van meet af aan was duidelijk dat de dames het uiterste van elkaar vroegen. Het was een spannende wedstrijd van hoog niveau. Rachelle verloor de eerste set met 7-6 (tiebreak 7-3), de tweede set won ze overtuigend met 6-3. De wedstrijdtiebreak was nagelbijtend spannend, die Rachelle met 10-8 won.

Haar tweede partij was wederom een spannende partij. Het gaat in beide sets gelijk op. In beide sets weet Rachelle het verschil te maken en wint de wedstrijd met 7-5 7-5.

Gisteren mochten Rachelle en Maud beginnen in de DD 6. In de poulefase wonnen de dames beide wedstrijden en hadden ze zich geplaatst voor de halve finale.
Vanochtend werd de halve finale gewonnen en speelden ze vanmiddag de finale. Deze werd verloren ( 6-4 6-0) maar beide dames kijken terug op een geslaagd toernooi en zijn blij met het behaalde resultaat.

Het was een overweldigende week vol met hoogtepunten! Rachelle is meer dan tevreden! En terecht want met 2 titels en een dik verdiende tweede plaats mag je natuurlijk ook stralen 😊😃

#Trots

[auteur: Arina Prins]