Een zonovergoten Fontana toernooi

Afgelopen week hebben we met 25 dubbels het Fontana toernooi gespeeld. Hoofdsponsor van het toernooi Fontana zorgde net als elk jaar weer voor fantastische prijzen.
Voor velen is dit een extra stimulans om mee te gaan doen aan ons toernooi. Naast Fontana is ook COOP elk jaar weer een trouwe sponsor.
We zijn als club natuurlijk erg blij met deze samenwerking en hopen dit nog jaren voort te kunnen zetten!

Dit jaar waren de eerste wedstrijden op woensdag. Hierdoor werd het meespelen in 2 onderdelen een stuk aantrekkelijker.
Vorig jaar hadden we vooral op de afsluitende zondag veel pech met het weer waardoor er uiteindelijk tot zondagavond laat nog moest worden gespeeld. Gelukkig hadden we dit jaar van begin tot het eind uitstekend weer.
Een ander voordeel is dat er gewoon een volledige derde set kon worden gespeeld i.p.v. een wedstrijd tiebreak. Sommige spelers maakten hier optimaal gebruik van door meerdere driesetters te spelen.
Uiteindelijk werden alle wedstrijd zonder enige wanklank gespeeld. De sfeer op de baan was opperbest en er werd volop genoten van zeer mooie én spannende wedstrijden.

De organisatie van het toernooi lag ook dit jaar weer in handen van Theo Dresme. Ook dit jaar weer de touwtjes strak in handen en daar waar nodig uitstekend meegedacht als een duo in de problemen kwam met de planning.
Net als elk jaar was de catering in handen van Ria en August. Daar waar nodig bijgestaan door enkele andere leden.

We bedanken alle spelers en toeschouwers weer voor een mooie week en hopelijk allemaal tot volgend jaar!